Om os

Om%20os%20billede%20motorrum_2

Rohmer ApS er en dansk virksomhed, etableret af Patrick Rohmer Keith, i år 2017. Rohmer ApS startede i små lokaler i Vejle. Grundet en høj efterspørgsel på brugte BMW-reservedele, flyttede Rohmer ApS til større lokaler i Hedensted, hvor vi holder til nu.

Virksomhedens mål har fra start, været at give kunderne de billigste brugte BMW-reservedele både set på ind- og udenlandske priser, uden vi går på kompromis med kvaliteten.   

Vi specialiserer os i brugte BMW E46 og E46 M3 reservedele, samt originalt brugt udstyr og M tech udstyr. Bilerne bliver primært hentet hjem fra England, med den originale M tech pakke.
Om kort tid er det dog ikke kun brugte BMW E46 og E46 M3 reservedele, der er at finde på lageret hos Rohmer.

Vi bestræber os altid på at tilbyde kunderne reservedele til fordelagtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Derudover er vi meget omhyggelig med demontering af reservedele og alle reservedels-bilerne står indendørs i vores opvarmede lagerhal, for at bibeholde en god stand på alle reservedele.

Fremtiden hos Rohmer byder på nye serier og modeller til ophugning, som omfatter 1,3 og 5 serien. Har du en bestemt serie eller model, som du mener vi burde ophugge, så skriv eller ring til os!